Over ons  |   Inloggen  |   0 producten in uw winkelwagen  |  
 Bedrag: € 0,00
 Producten:  stuks

Keuze wizard


Prijsklasse
  
  
  
Staat
  
Bediening
  
  
  
Aansluiting
  
  
Kleur draaitafel
  
  
  
  
Behuizing
  
  
  
  

Hifive cadeaubonDE CADEAUBON VOOR DE LIEFHEBBER VAN MUZIEK EN GELUID. 

Als je eens een leuk cadeau wilt geven aan iemand, dan is dit weer eens iets anders. Deze bon is een "Hi-Five" met iemand die ook van muziek en geluid houd. Ken jij iemand die www.PlatenSpeler.nl leuk vindt en die daar wel eens iets zou willen kopen of van onze diensten gebruik wil maken? Dan is deze bon voor jou -of liever- voor hem of haar. 

Voorbeeld : Jij kent iemand die een (oude) draaitafel heeft die wel eens een serivcebeurt kan gebruiken, of een nieuwe naald of snaar. Of jij wilt iemand een leuke platenspeler kado doen, maar weet niet welke kleur die persoon leuk vindt. Of je weet dat iemand een versterker wil kopen maar het bedrag is te hoog voor jou alleen. Je kunt dan een bijdrage doen of de hele familie oproepen deze bonnen te kopen. Je kunt zelf vast nog wel wat voorbeelden bedenken. 

Hoe werkt het ?
Je bestelt de bon zoals je hier een product koopt. Je geeft aan wat de waarde is en je krijgt de mogelijkheid de bon te printen of (anoniem) te versturen . Er komt namelijk een code op die de waarde van de bon aangeeft. Hij is niet op naam. Daarom kun je de bon aan iemand mailen maar ook bijvoorbeeld uitprinten. De ontvanger kan dan bij een aankoop die code ingeven en de waarde wordt verrekend met de aankoop. Blijft er wat over, dan blijft de bon geldig met de lagere waarde. Is alles opgebruikt, dan is de code ongeldig. 

De bon mag dus voor 100% worden gebruikt voor aankopen / diensten.


Belangrijk: Als je iemand een bon wilt geven, dan bestel je het artikel 'HiFive'. De waarde van een cadeaubon kan variëren van 5, 10, 15, 25 ,50 of 100 euro. Als u dus iemand een cadeaubon van 25 euro wilt geven, dan klik je het bedrag bij het bestellen van 25 euro aan. Wil je 40 euro cadeau doen dan koop je twee cadeaubonnen. Een van 25 euro én eentje van 15 euro. Een of meerdere cadeaubonnen kunnen tegelijk ingeleverd worden.

Probeer het nu, succes gegarandeerd !