Over ons  |   Inloggen  |   0 producten in uw winkelwagen  |  
 Bedrag: € 0,00
 Producten:  stuks

Keuze wizard


Prijsklasse
  
  
  
  
Staat
  
  
Bediening
  
  
  
  
Aansluiting
  
  
  
Kleur draaitafel
  
  
  
  
  
Behuizing
  
  
  
  
  
  

Over PlatenSpeler.nl

Welkom op PlatenSpeler.nl !

Deze website met webshop is tot stand gekomen vanuit liefhebberij. Liefde voor de muziek en liefde voor de techniek die deze muziek natuurgetrouw weergeeft. En het oog wil ook wat. Een mooi ontwerp van zowel de apparatuur als de opstelling / ruimte onderstreept het plezier dat je beleeft aan jouw installatie en muziek. Wij willen graag dat jij plezier beleeft. Niet alleen door een doos te leveren maar door je te helpen met advies en speciale dingen die je bij een ander niet zo snel aantreft. 

Leveringspakket.
Uiteraard doen we veel met platenspelers nu vinyl weer in is. We leveren een geselekteerd aanbod aan draaitafels en eventueel elementen die een mooie 'match' vormen. Daarnaast vind je alles wat je nodig hebt bij een platenspeler in de webshop. Borsteltjes, schoonmaak artikelen, naalden, snaren, noem maar op. 

Service en reparatie. 
Wij hebben deze site opgezet vanuit een (draaitafel) service en reparatie bedrijf. We leveren dus niet alleen maar een doos/product, we weten ook nog waar we over praten. 

WIJ GAAN VOOR KWALITEIT. De merken die we verkopen hebben we eerst uitvoerig getest en goed bevonden. Als je een bepaald merk niet bij ons aantreft, kan het best zijn dat we het hebben afgekeurd en niet willen voeren. 

Gebruik onze slimme Platenspeler Wizard links in het kader om snel te komen tot de platenspeler van jouw keuze. 

Upgraden / Pimpen
We kunnen platenspelers voorzien van nieuwe onderdelen, zowel de electronica als ook bijvoorbeeld een nieuwe houten behuizing, een goede interlink (kabel) of mooie aluminium voeten. Te veel om op te noemen. Er is veel meer. En vind je het niet, stel dan gerust een vraag. 

We hebben ook een showroom als je wilt kijken naar de verschillende mogelijkheden

Blijf ons volgen,

We zien u graag als vaste klant van PlatenSpeler.nl  !